Ott Kiivikas dopingupatustest: keegi õppust ei võta. Kurb!

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kiivikas
Ott Kiivikas Foto: Liis Treimann

Eesti tuntuim kulturist ott Kiivikas on nördinud, et Eesti kulturismi tabas järjekordne skandaal, kui vahele jäid Nikolai Kornõšev ja A.

«Minu jaoks jääb arusaamatuks see, et tegelikult on ju olemas alternatiivliiga, kus võistelda ilma, et keegi kontrolliks. Selge, et seal saab inimene märgi külge ilma kontrollimatagi, kuid tulla EKFLi võistlustele petma lootuses, et ehk on sealsed funktsionäärid pimedad, ma aru ei saa,» kommenteerib Kiivikas Fitness.ee foorumis.

«Nagu näete, siis on sihik päris hästi paigas (dopinguküttide – toim.) ja tabamisprotsent väga kõrge. Oleks see vaid teistele õppetunniks, kuid elu on selle 12 aasta jooksul, mil kontrolle tehtud, näidanud, et õppust siin küll väga keegi ei võta. Kurb! Seda kurvem, et tabatute sportlik tase – pidas silmas rahvusvahelist taset – on enamjaolt olematu. Ma ei saa aru, miks seda tehakse,» lisas Kiivikas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles