Vihm lükkas Kanepi ja Kerberi mängu Wimbledonis homsele

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: SCANPIX

Eesti esireket Kaia Kanepi kohtub Wimbledoni tenniseturniiri teises ringis maailma seitsmenda numbri Angelique Kerberiga Saksamaalt. Vihma tõttu viidi mäng neljapäevalt üle reedele.

Uue ajakava järgi peetakse Kanepi ja Kerberi kohtumine reedel 2. väljaku esimese mänguna. Kohtumine algab seega Eesti aja järgi kell 13.30.

Postimees vahendab mängu käiku tekstipõhise otseülekande abil.

Kanepi - Kerber

(geimisiseselt on punktid toodud servija poolt vaadatuna)

19:20

Wimbledonis on hakanud vihma tibutama ning enamikul väljakutel kohtumised katkestati.

 
 
19:22

Osa mängijaid oli aga nõus jätkama ning nii said näiteks 9. asetusega prantslane Richard Gasquet ja horvaat Ivan Dodig mõlemad kolmandasse ringi pääsuks vajaliku võidu kätte.

 
 
19:22

Praegu on siiski mäng peatatud kõigil platsidel peale Wimbledoni peaväljaku.

 
 
19:23

Tänavu esmakordselt tõmmati seal peale katus ning Agnieszka Radwanska ja Mathilde Johansson said väikese pausi järel kohtumist jätkata.

 
 
 

Kaia Kanepi puhul ei ole aga endiselt teada seegi, millisele väljakule eestlanna pääseb.

 
 
 

Lisaks Kanepi ja Kerberi kohtumisele ootab veel määramist üks paarismäng.

 
 
 

Radwanska võidab 6:1, 6:3.

 
 
 

Kohapealne ilmateade ähvardab aga vihmasaju tugevnemisega ja kui nii läheb, lükatakse Kanepi mäng ilmselt peagi homsele.

 
 
20:03

Endiselt ei midagi rõõmustavat: vihma sajab ja mäng käib vaid katuse all oleval peaväljakul, kus maailma esireket Novak Djokovic on ameeriklase Bobby Reynoldsi vastu avasetis 3:2 ees.

 
 
20:23

Vihmasadu Wimbledonis ei ole endiselt kuigi tugev, kuid ikka pidev. Viimaste teadete kohaselt ei pruugi mängud täna enam jätkuda, kuid ametlikku teadet pole selle kohta veel tulnud.

 
 
 

Korraldajad on juba viis tänasele määratud paarismängu tühistanud ja homsele lükanud, Kanepi-Kerberi mängu taha pole aga veel samasugust märget ilmunud.

 
 
 

Djokovic võidab Reynoldsi vastu avaseti kiires lõppmängus 7:6 (2). Teistel väljakutel on olukord ikka muutuseta, korraldajate uut teadet on oodata Eesti aja järgi kella 21 paiku.

 
 
21:08

Läks nii nagu karta võis - kõik mängud on vihma tõttu viidud üle homsele päevale.

 
 

Enne mängu:

Omavahelistes kohtumistes juhib Kanepi, matš peeti 2009. aastal ja eestlanna võitis 6:1, 7:5. «Kerberiga mul kindlasti favoriidikoormat ei ole. Ta lööb lamedalt ja madalalt ning kindlasti saab olema suur koormus jalgadele, tuleb palju põlvest alla lasta,» ütles Kanepi oma Facebooki fännilehel.

Avaringis sai Kanepi 7:5, 5:7, 7:5 jagu maailma 194. reketist Tara Moore´ist Suurbritanniast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles