Koondislane Igor Morozov sõlmis kolmeaastase lepingu Debreceniga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Morozov.
Igor Morozov. Foto: Stanislav Moškov / Õhtuleht

Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Igor Morozov, kes katkestas neljapäeval lepingu rahalistesse raskustesse sattunud Varssavi Poloniaga, sõlmis juba reede õhtul uue kolmeaastase lepingu Ungari karikavõitja Debreceniga.

Läinud hooaja lõpetas klubi Ungari liigas kuuenda kohaga. «Debreceni ootas mind tegelikult päris tükk aega. Nende huvi on olnud pidevalt väga konkreetne, kõigest on aimata, et mind tõesti tahetakse endale. Ka tõsiasi, et ei nõutud mingit testiaega, näitab midagi,» lausus Morozov Õhtulehele.

Seejuures tunti kaitsja vastu huvi ka suurematest jalgpalliriikidest. «Klubide nimesid ei taha nimetada, aga üks klubi nii Inglismaa kui Saksamaa teisest liigast tundis huvi ja kutsus end näitama,» avaldas 24-aastane pallur. «Aga ma ei taha kiirustada, püüan jääda realistiks ja saada paremaks mängijaks – küll siis jõuab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles