Gert Kams käis taas väljakul

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kams.
Gert Kams. Foto: Priit Simson

Eestlane Gert Kams käis täna esmakordselt pärast 2. juunil alanud vigastuspausi Soome esiliigas väljakul ja sai mängida 67 minutit, kuid tema koduklubi Seinäjoen JK (SJK) pidi vastu võtma hooaja teise kaotuse.

SJK väravat kaitses tavapäraselt Mihkel Aksalu ning kolmas selle klubi eestlane Stanislav Goldberg meeskonna koosseisu ei kuulunud, kui Tampere Ilvesele jäädi alla 1:2, vahendas Soccernet.ee.

Tabeliliider SJK võitis küll avapoolaja Jyri Hietaharju väravast 1:0, aga Jonne Hjelmi 59. ja 88. minuti tabamused pöörasid seisu ümber. Ilves jääb nüüd SJK-st lähima jälitajana maha ühe vähempeetud mängu juures viie punktiga.

Ats Purje tegi samal ajal Soome kõrgliigas täismängu, kui tema tööandja Kuopio Palloseura (KuPS) kaotas Rovaniemi Palloseurale 0:1, kohtumise ainsa värava lõi 13. minutil Ndukaku Alison. KuPS paikneb liigatabelis 8. kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles