Levadia mängija: käivad jutud, et meie võidu peale on pandud suuri summasid

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Levadia (rohelises) ja Nõmme Kalju (mustas) lähevad ilmselt omavahel vastamisi juba Eesti karikavõistluste 1/16 finaalis
Tallinna Levadia (rohelises) ja Nõmme Kalju (mustas) lähevad ilmselt omavahel vastamisi juba Eesti karikavõistluste 1/16 finaalis Foto: Liis Treimann / Postimees

FC Levadia jalgpalliklubi mängija Igor Subbotin teatas pärast ärajäänud mängu Tallinna Kaleviga, et uudis tuli väga ootamatult ning kinnitas, et tema meeskond pettusega seotud ei ole.

«Olime valmis mängima ja tegime soojendusharjutused - seal ma esimest korda kuulsin midagi sellist, et mäng jäävat ära,» rääkis Subbotin Soccernet.ee-le.

«Siis tulid treenerid, aga nende juttu me väga ei uskunud. Mängijad hakkasid ise vandenõuteooriaid välja mõtlema, kuid mõne hetke pärast tuli Skiperski (Levadia tegevjuht - toim.) ja teatas, et mäng jääb ära.»

«Käivad jutud, et meie võidu peale on pandud suuri summasid ja et peame võitma suure skooriga,» lisas ta. «Ametlikult kinnitan, et meie tiim selliste asjadega ei tegele ning see väga valus löök meie kõigile.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles