Ekskalevlane Dunigan viskas Miami Heati särgis 11 punkti

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Dunigan NBA suveliigas Miami Heati treeningutel.
Michael Dunigan NBA suveliigas Miami Heati treeningutel. Foto: SCANPIX

Kaks hooaega tagasi Eesti korvpalli meistrilligas Kalev/Cramos mänginud Michael Dunigan on jõudnud NBA suveliigasse, kus tegi läinud ööl korraliku mängu valitseva meistri Miami Heati eest.

Brooklyn Netsi vastu ligi 16 minutiks väljakule pääsenud Dunigan viskas selle ajaga 11 punkti, võttis viis lauapalli, andis kaks korvisöötu ja pani ühe bloki, kuid tegi ka kuus isiklikku viga. Kohtumise 93:86 võitnud Miami parim oli 22 punktiga Scotty Hopson.

Duningan kuulus Miami koosseisu ka päev varem peetud 59:69 kaotusmängus Utah Jazzi vastu, kuid siis platsile ei pääsenud. Homme öösel on Miami järgmises kohtumises vastamisi Detroit Pistonsiga.

Kalev/Cramot esindas Dunigan hooajal 2010/11, kui kogus hooajaga keskmiselt 11,1 punkti, 8 lauapalli ja 1,3 blokki. Pärast seda on mees jõudnud mängida Itaalias Casale meeskonnas, samuti Ukrainas Dnipro-Azotis, Austraalias Perth Wildcatsis ja Filipiinidel Air21 Expressi nimelises tiimis. 2012. aastal mängis ta NBA hooaja eel Memphis Grizzliesi eest neli mängu ja sõlmis klubiga septembris ka lepingu, ent kuu aega hiljem see lõpetati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles