Eesti ujujad on heas hoos: Eesti tippmark ja kolm juunioride rekordit

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Tribuntsov.
Ralf Tribuntsov. Foto: Arvet Mägi

Kaasanis toimuval suveuniversiaadil püstitas ujumisprogrammi esimesel päeval Eesti teatenelik uue Eesti rekordi. Lisaks sai Kaasanil kahe juunioride rekordiga hakkama Ralf Tribuntsov ning Poolas toimuval juunioride EMil püstitas uue tippmargi ka Martin Allikvee.

Eesti teatenelik, kuhu kuulusid Ralf Tribuntsov, Martin Liivamägi, Kristjan Jürisoo ja Pjotr Degtjarjov, saavutas kokkuvõttes 4x100 meetri vabalt teateujumises 11. koha ning võistkonna aeg 3.23,10 on uueks Eesti rekordiks. Samal etapil püstitas Tribuntsov esimesel etapil ajaga 50,35 uue Eesti juunioride tippmargi.

100 meetri seliliujumises sai Tribuntsov ajaks 55,69 ja see on samuti uueks Eesti juunoride rekordiks. Eelujumises sai eestlane sellega 14. koha.

Samal ajal Poznanis toimuval juuniorde EMil ujus juunioride rekordi ka Martin Allikvee, kes parandas enda nimele kuulunud tippmarki 200 meetri rinnuliujumises. Uueks rekordiks on 2.22,58.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles