Taaramäe eraldistardi 36. kohast: mootor tossas kümne kilomeetri järel, aga ehk nii oligi parem

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: SCANPIX

Tour de France’il osalev Eesti rattaproff  Rein Taaramäe polnud täna eraldistardis saadud 36. koha järel liiga pettunud.

«Tänasele 33 km pikkusele temposõidule läksin vastu kõhklusega, nagu tahtsin endast 100% anda ja nagu ei tahtnud ka, sest enesekindlus on viimaste päevadega kõvasti kannatada saanud. Arvasin, et eraldistardis mul kindlasti miskit teha pole ja nii uskusin rohkem, et kui läbin tänase pool kõvaga, siis taastun ehk paremini mägedeks,» kirjutas Taaramäe paf.com blogis.

«Tegin siiski korraliku soojenduse ja kui joonel olin, siis läksin ikka panema ja sain stardist päris hästi minemagi, kuid pingutasin koheselt üle ja pärast kümmet kiltsi piltlikult öeldes mootor tossas. Ei suutnud pingele vastu panna ja samaaegselt jooksis ka peas juhe kokku

Järgmised 15 km võtsin kõvasti rahulikumalt ja siis viimases lõpus hoidsin jälle hoo üleval ning nii see sõit mööduski. Endas siiski pettunud ei ole, sest üks asi viib teiseni ja ehk nii oligi parem.

Nüüd on kavas veel kaks siledamat päeva, kus katsun lihtsalt tervelt lõpuni saada ja ennast nii palju hoida kui võimalik, et siis järgnevatest mägedest üles saada ja kui tunneli lõpus ka valgust peaks paistma, siis kes teab, mis seal veel tulla võib :)

Kõiki kaasa elajaid tervitades!»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles