Rooney kahtlane vigastus tekitab küsimusi

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney Bangkoki lennujaamas. Vigastuse tõttu jäi mehe reis lühikeseks
Wayne Rooney Bangkoki lennujaamas. Vigastuse tõttu jäi mehe reis lühikeseks Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi ründaja Wayne Rooney tuleviku ümber on viimasel ajal keerelnud mitmeid erinevaid spekulatsioone ning nüüd said kuulujutud hoogu juurde.

Nimelt reisis Rooney koos meeskonnaga Kaug-Idasse Bangkoki ning sai seal kiiresti vigastada. Seejärel lendas ründaja tagasi kodumaale. Klubi teatel võib Rooney vigastuspaus kesta kuni kuu aega, mis tähendab, et hooaja algus võib mehel vahele jääda. Rooney reisis meeskonnaga kokku umbes 20 000 km, et veera alla ööpäeva Bangokis.

Inglismaa meediaväljaanded on mehe vigastuse aga üldse kahtluse alla pannud. The Sun ja Daily Mail spekuleerivad, et Rooney naasis Euroopasse, sest tahab liituda Londoni Chelseaga. Mees on varem kinnitanud oma soovi sellel suvel meeskonda vahetada.

Manchester Unitedi uus peatreener David Moyes kinnitas küll mõnda aega tagasi, et Rooney pole müügiks, kuid värske uudis mõnevõrra kahtlasest vigastusest tekitab uusi küsimusi.

Rooney tulevikul on silma peal hoidmas paljud Euroopa suurkliubid, teiste seas Londoni Arsenal ja Barcelona.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles