Marko Kristal: peame Pandurii nõrkused enda kasuks pöörama

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Levadia peatreener Marko Kristal.
FC Levadia peatreener Marko Kristal. Foto: Peeter Langovits

Teisipäeval Euroopa liiga teise kvalifikatsiooniringi avamängus Rumeenia klubi Targu Jiu Panduriiga kohtuva Tallinna Levadia peatreener Marko Kristal lausus Soccernet.ee’le, et vastastest on pilt olemas.

«Teame, et viimastes kontrollmängudes neil erilist edu ei olnud (näiteks Krasnodari Kubanile 0:4), lisaks pole neil veel hooaeg alanud, seega kõik on võimalik. Meie jaoks võib olla hea uudis see, et nende kaitseliinist, mis aitas tiimil teist koha saavutada, on järgi jäänud vaid üks mees, aga need on selle tiimi probleemid. Meie omaltpoolt peame antud situatsiooni enda kasuks pöörama. Aga seda kõike näitab vaid mäng, kas me saime aru, kuidas sellise vastasega mängida, või mitte,» sõnas Kristal.

Kristal tunnistas ka, et lisaks ukrainlasest keskkaitsjale Oleksandr Voltškovile pole võimatu veel mõne uue mängija liitumine. «Meil on mõningaid mõtteid, kuid midagi kindlat saame öelda vaid siis, kui asi on kindel. Ent tahaks öelda, et meeskond on väga hästi komplekteeritud ja uus mängija peab olema selline, kes on meie praegustest mängijatest tugevam, nagu meie uus kaitsja, kes tulnud üsna heast klubist,» lausus ta läinud hooajal Moldova kõrgliigaklubi Otaci FC Nistru ridadesse kuulunud 27-aastase Voltškovi kohta.

Levadia ja Pandurii mäng algab teisipäeval kell 19 Kadrioru staadionil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles