FC Flora vabastas ametist peatreener Marko Lelovi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora peatreener Marko Lelov.
FC Flora peatreener Marko Lelov. Foto: Peeter Langovits

Alates tänasest töötab FC Flora esindusmeeskonna peatreeneri kohusetäitjana klubi spordidirektor ja duubelmeeskonna peatreener Norbert Hurt. Senine peatreener Marko Lelov vabastati ametist eile hilisõhtul.

«Otsus sündis laupäevase mängu järel klubi juhtkonnas peetud arutelude tulemusel, rääkisime ka mängijatega», ütles klubi president Aivar Pohlak pressiteate vahendusel.

«Marko andis endast parima, aga asi lihtsalt ei toiminud. Me ei aja taga pelgalt edu, soovime tulemusteni jõuda arendades palli valdavat mängu ja tarku mängijaid ja olla läbi selle konkurentsivõimelised nii Eestis kui ka Euroopas. Paraku on sobivat treenerit selle eesmärgi täitmiseks keeruline leida. Otsustasime eile alustada kõnealuse otsinguid väljastpoolt Eestit, mis tundub ajaloo loogikat arvestades seaduspäranegi,» lisas Pohlak.

Flora hoiab Eesti meistriliigas 40 punktiga kolmandat kohta, liidril Nõmme Kaljul on neli punkti enam. Floraga võrdne arv punkte on ka teisel positsioonil oleval FC Levadial, kuid neil on konkurentidest kaks mängu vähem peetud. Euromängud lõppesid Florale tänavu Euroopa liigas taas kiirelt, sest esimeses kvalifikatsiooniringis viigistati kodus albaanlaste FK Kukësiga 1:1 ja võõrsil 0:0 ning langeti võõrsilvärava reegli tõttu konkurentsist. Lõplikult sai Lelovile saatuslikuks eilne mäng koduliigas, kui Sillamäe Kalevile kaotati võõrsil 1:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles