Pistoriuse mobiiltelefon on ikka veel lahti muukimata, uus kohtuistung läheneb

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar Pistorius ja Reeva Steenkamp
Oscar Pistorius ja Reeva Steenkamp Foto: SCANPIX

Oma sõbratari Reeva Steenkampi mõrvas süüdistatava paraolümpialase Oscar Pistoriuse järgmine kohuistung jõuab üha lähemale, kuid politseil pole õnnestunud kätte saada väga olulisi tõendusmaterjale. Nimelt ei õnnestu võimudel avada Pistoriuse mobiiltelefoni, mille koodi sprinter oma sõnul unustanud on.

Mobiili kasutati sellel õhtul, kui Steenkamp suri. Süüdistaja sõnul on telefoni sisu uurimine ülimalt tähtis. Mobiil leiti vannitoa põrandalt, seega võib tõeks osutuda stsenaarium, et Steenkamp lukustas end pärast Pistoriusega tülitsemist vannituppa ja proovis seal olles abi kutsuda. Pistorius aga tulistas läbi ukse oma kallima surnuks. Mees ise väidab, et pidas Steenkampi murdvargaks.

Uurijad pöördusid juba mõnda aega tagasi Interpoli poole, et nende kaudu saada abi Apple’i tehnikutelt, kes mobiili lahti muugiks, kuid kuni tänase päevani pole nad vastust veel saanud, vahendab NBC Sports.

Järgmine kohtuistung toimub 19. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles