Deniss Karpak lõpetas Finn EMi 12. kohaga

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak.
Deniss Karpak. Foto: Riina Ramst

Saksamaal Warnemündes toimuvatel Finn klassi lahtistel Euroopa meistrivõistlustel saavutas Deniss Karpak 12. koha ja Lauri Väinsalu 21. koha.

Täna oli plaanis pidada topeltpunktid andev medalisõit kümnele parimale ning finaalsõit ülejäänud purjetajatele. Kahjuks olid tuuleolud nii vaiksed, et täna sõite pidada ei õnnestunud. Seega lõppesid lahtised Euroopa meistrivõistlused eilse tulemuste seisuga.

Deniss Karpak (Karpak Sailing Team) lõpetas vaiksetes ja keskmistes tuultes peetud lahtised Euroopa meistrivõistlused tubli 12. kohaga ning Lauri Väinsalu (Rein Ottosoni Purjespordikool) saavutas regatil samuti tubli 21. koha. Martti Kinkari (ROPK)  resultaadiks EMil jäi 68. positsioon. Kokku võistles regatil 103 Finni purjetajat.

Euroopa meistriks tuli sloveen Vasilij Zbogar britt Ed Wrighti ja uus-meremaalase Andrew Murdochi ees.

Eesti Finni purjetajate esitus täna lõppenud tiitlivõistlustel näitab võrreldes tänavuste varasemate regattidega selget tõusu, ja annab hea lootuse tublidele sõitudele augusti lõpus Tallinnas toimuvatel Finni maailmameistrivõistlustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles