Peeter Olesk tuli laskmises Euroopa meistriks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Olesk (keskel) tuli Euroopa meistriks.
Peeter Olesk (keskel) tuli Euroopa meistriks. Foto: EPSO

Laskmise Euroopa meistrivõistlustel Osijekis võitis kaitseväelane Peeter Olesk kuldmedali noormeeste standardpüstoli harjutuses 20+20+20 lasku.

Olesk püstitas tulemusega 569 silma ka uue Eesti rekordi. Esimeses seerias sai Olesk kirja tulemused 98 ja 96, teises 97 ja 98 ning kolmandas 91 ja 89. Teise koha saanud ukrainlane Pavlo Korostjolov kogus 567 silma.

Oleski sõnul oli ta kindel, et sellise punktisummaga on kõrge koht kindlustatud. «Olime võiduks valmis, kõik märgid viitasid võimalikule edule,» ütles Olesk ja lisas, et tulemus oleks võinud olla isegi veidikene parem. «Olen õnnelik uue isikliku ja Eesti rekordi üle, kuid tunnen, et oleksin suutnud teha veelgi parema tulemuse.»

Mihkel Kasemets sai 553 silmaga viienda koha. Võistkondlikult tulid noormehed tulemusega 1648 silma hõbemedalitele, kuld läks Vene koondisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles