Veideman: peame kodus Hollandile paki panema

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman.
Rain Veideman. Foto: Liis Treimann

Eesti korvpallikoondise tagamängija Rain Veideman tõdes pärast Hollandi käest saadud kaotust, et tegemist oli võidetava vastasega ning koduväljakul tuleb seda ka veenvalt tõestada.

«Kokkuvõttes oli hea mäng, kuid esimene poolaeg oli meie poolt katastroof,» märkis Veideman. «Vastased said palju kergeid korve. Peamiseks kaotuse põhjuseks oli nende agressiivseus – me ei olnud selleks valmis. Oleksime pidanud ise kohe agressiivsemalt tegutsema ja niimoodi terve mängu.»

«Õnneks me ei lasknud vahet suureks ja peame kodus tugevamad olema ja Hollandile paki panema,» vaatas Veideman lootusrikkalt 10. augustil toimuva kodumängu poole.

Tänase mängu teisel poolajal sai Veideman löögi ka vastu vasaku käe rannet, mis poolajal tugevasti kinni teibiti. Vaatamata vahejuhtumile mängis ta kohtumise lõpuni. «Eks homme ole näha,» vastas Veideman käe seisukorra kohta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles