FC Flora võib ootamatult tegevjuhist ilma jääda

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Prints on FC Flora uus tegevjuht
Jaak Prints on FC Flora uus tegevjuht Foto: FC Flora

Neljapäevane Maaleht kirjutas, et kevadel Tallinna Flora tegevjuhina tööle asunud endine NO99 teatri näitleja Jaak Prints asub sügisest Peterburi teatrikoolis lavastaja-ametit õppima, kuid Prints ise ütles Õhtulehele, et Venemaale minek ehk Florast lahkumine pole veel sugugi kindel.

«Erinevalt Maalehes kirjutatust ei ole ma lõplikku otsust langetanud. Praegu ei saa ma öelda, et jah, lähen Peterburi õppima. Samuti mitte, et ei, ma kindlasti ei lähe. Umbes nädala jooksul pean asja enda jaoks selgeks mõtlema,» rääkis Prints.

Kui ta teatri-inimesele kahtlemata väga ahvatleva pakkumise – konkurss kõrgetasemelisse Peterburi teatrikooli on meeletu – vastu võtab, jääb töö Floras igal juhul pooleli. Kahte asja ühitada pole võimalik ning jalgpalliklubi peaks sel juhul asuma tänavu teist korda uut tegevjuhti otsima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles