Sander Puri sai Inglismaa liigakarika kohtumises vigastada

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri.
Sander Puri. Foto: York City kodulehekülg

Sander Puri koduklubi York City teekond lõppes eile Inglismaa liigakarikas, kui esimeses ringis tunnistati esiliigas mängiva Burnley paremust. Puri enda jaoks sai kõik aga lõpu veel enne kohtuniku vilet.

3922 pealtvaataja ees peetud kohtumises kuulus Eesti koondise paremäär Puri algkoosseisu, ent lõpetas oma õhtu varakult. Juba 12. minutil David Jonesi väravast kaotusseisu jäänud York mängis esimesed 20 minutit mannetult, pärast mida ärgati, vahendab Soccernet.ee.

Just Puri oli see, kelle jalast 21. minutil võõrustajate esimene pealelöök sündis, mis oli kohtumise üks ohtlikumaid. Äärelt keskele murdnuna virutas eestlane palli ligi 30 meetri pealt Burnely värava suunas, kuid pall lendas napilt üle. Tolles olukorras vigastas Puri aga oma tagareit, mis ei lubanud tal enam mängu jätkata ja sundis 22. minutil Michael Coulsonile võimaluse andma.

Kuigi Puri sooritus äratas kodumeeskonna ellu ning heitluse lõpuks saadi pallivaldamisprotsent peaaegu võrdseks ning pealelööke tuli esiliigas mängivast vastasest enamgi, võeti vastu kuiv 0:4 kaotus, mis lõpetas nende teekonna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles