Fabregas tegi ametliku avalduse: ma jään Barcelonasse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cesc Fabregas.
Cesc Fabregas. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpallimeeskonna poolkaitsja Cesc Fabregas teatas avalikult, et ei soovi klubi vahetada. Hispaanlase teenete vastu on huvi tundnud Inglismaa meister Manchester United, kuid Fabregas toonitas, et ei kavatse lahkuda.

Kaks pakkumist teinud United oli ajakirjanduse väitel ette valmistamas kolmandatki, kuid Fabregas teatas Barcelona pressikonverentsil, et tema tulevik on Camp Noul. «Minu unistus on siin mängida. Ma pole iial lahkumist kaalunud. Olen parimas klubis ja mõtlen vaid Barcelonasse jäämisele. Siia naasmine läks mulle palju maksma ja tahan siin edu saavutada. On meelitav, kui edukas meeskond sinu eest palju raha pakub, aga ma pole mitte kordagi Unitedi inimestega suhelnud. Ma pole kaks aastat mitte ühegi teise klubiga suhelnud,» märkis Fabregas.

Hispaanlane lisas, et ajakirjandus on tema võimaliku ülemineku osas liialt palju segadust külvanud. «Ma pole kordagi tundnud, et mind ei taheta siia, mul pole iial mingeid probleeme olnud. Ka see jutt pole tõsi, nagu oleksin ma uut lepingut soovinud. Ma ei ole kordagi pidanud midagi selgitama, sest minu jaoks oli kogu aeg selge, et jään Barcelonasse,» lausus poolkaitsja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles