Jüri Jaanson võib hooaja pooleli jätta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Jaanson
Jüri Jaanson Foto: Mihkel Maripuu

Pole kindel, kas Müncheni MK-etapil ühepaadi lohutussõidus viimase kohaga leppima pidanud Jüri Jaanson jätkab hooaega. Tema abikaasast treeneri Tatjana Jaansoni sõnul on kõik variandid võimalikud.





Küsimusele, kas kahekordne olümpiahõbe jätkab tänavust hooaega, vastas Tatjana Jaanson: «Jään praegu selle koha pealt vastuse võlgu. Meil on mitu plaani, kõik variandid on võimalikud. Järgmisel nädalal istume maha ja arutame võimalusi.»


Tatjana Jaansoni sõnul oli 43-aastase Pekingi olümpiahõbeda jaoks tegemist kontrollvõistlusega. Selle põhjal langetatakse kõik edasised otsused.



«Ma ei hakka nendest variantidest praegu veel rääkima,» nentis Tatjana Jaanson, kes tunnistas, et ootused Müncheni MK-etapile olid märksa kõrgemad. «Läks nii, nagu praegune vorm on. Katastroofi me siin ei näe – Jüri pole masenduses.»



Nüüd saab Jaansoni koht olla maksimaalselt 19. Pole võimatu, et järgmisel nädalal osaleb ta juba mõnel teisel välisvõistlusel, ent praegu on seegi variant lahtine.



 Ka Andrei Jämsä jäi sarnaselt Jaansoniga oma lohutussõidu viimaseks, saades ajaks 7.26,19. Valeri Prosvirnin oli esimeses lohutussõidus šveitslase Andre Vonarburgi (7.11,53) ja sakslase Rene Bertrami (7.16,92) järel ajaga 7.21,34 kolmas ning peab leppima osalemisega C-finaalis, kus selguvad kohad 12–18.



Kõik Eesti ühepaadimehed on taas võistlustules täna hommikul, mil sõidetakse tasemelt nõrgemad finaalid.



Meeste paarisaerulistel kahepaatidel pääsesid aga mõlemad Eesti paatkonnad poolfinaali.



 Tänu eelsõidu teisele kohale said sellega hakkama Allar Raja ja Kaspar Taimsoo, keda edestasid üksnes uusmeremaalased Matthew Trott – Nat­han Cohen.



 Lohutussõidust jõudsid poolfinaali ka Vladimir Latin ja Igor Kuzmin. Poolfinaalid toimuvad täna hommikul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles