Kanteri ketast ei võetud võistlusvahendite hulka

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanteri isiklik ketas.
Gerd Kanteri isiklik ketas. Foto: Liis Treimann

Moskva MMil eestlaste suurimaks lootuseks olev Gerd Kanter soovis esmaspäeval eelvõistlusega algava kettaheitevõistluse heitevahendite hulka registreerida ka oma ketast, kuid korraldajad lükkasid ta soovi tagasi.

Reeglite järgi on sportlastel võimalik registreerida oma ketas ametlikuks võistlusvahendiks ja lisada ta võistlusel kasutatavate heitevahendite hulka, kuid seda vaid juhul, kui korraldajatel pole sama marki ketast. Moskva MMil on aga sama marki ketas, mida kasutab ka Kanter, juba olemas ning eestlase heitevahendit ei võetud enam vastu.

Kui see vahejuhtum kõrvale jätta, kostusid Kanteri suust positiivsed noodid. «Enesetunne on hea, vahepeal valu teinud selg pole viimaseid treeninguid seganud,» kinnitas ta. «Selg andis tunda juba varem, kuid Moskva lähistel viimases treeninglaagris olles käis juba teisel päeval jõusaalis harjutuses valu läbi. Jätsin kohe harjutuse pooleli ja edaspidi vältisin kõiki riske, mis oleks võinud asja hullemaks teha.»

Kanter neelas kolm päeva valuvaigisteid ja õnneks andis valu järele. «Midagi olulist tegemata ei jäänud,» kinnitas ta. «Mis tehtud, see tehtud, viimaste treeningutega nagunii midagi ei muuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles