Alar Varrak rumeenlasest: ta oli meil ammu nimekirjas, ootasime Taltsi järele

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak
Alar Varrak Foto: Mihkel Maripuu

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond jätkab mängijatega lepingute sõlmimist ja viimati jõuti kokkuleppele rumeenlasest ääremängija Vlad Moldoveanuga.

«Moldoveanu oli meil ammu nimekirjas, kuid ootasime Janar Taltsi järele. Kui sai selgeks, et Talts meiega ei liitu, hakkasimegi tõsiselt teiste kandidaatidega tegelema ja otsustasime viimaks just rumeenlase kasuks,» selgitas Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak Õhtulehele.

«Ta on oma loomult punktitooja, selles mõttes võib teda võrrelda möödunud hooajal klubis mänginud Gary Wilkinsoniga,» iseloomustas Varrak 25-aastast mängumeest. «Valisime nimelt sarnast tüüpi mängija, kuna Bamba Fall ja Frank Elegar on ikkagi teistsugused ja mängivad rohkem korvi all,» märkis Varrak.

«Samas me muidugi loodame, et kaitses saab ta paremini hakkama kui Wilkinson, kuid tuleb nentida, et meie rahaliste võimaluste juures saame palgata mängijaid, kellel on lisaks plussidele paraku ka miinuseid,» pidas Varrak siiski vajalikuks lisada.

25-aastane ja 209 cm pikkune ääremängija veetis keskkooli ja ülikooli aastad USAs ning seejärel pallis ta hooajal 2011/12 Itaalia kõrgliigas Treviso Benettoni ridades ja hooajal 2012/13 Prantsusmaa kõrgliigas Le Havre’e meeskonnas.

Eelmisel hooajal mängis Moldoveanu Prantsusmaa kõrgliigas 30 mängu ning viskas keskmiselt 12,3 punkti, võttis 5,3 lauapalli ja andis kaaslastele 2,8 resultatiivset sööti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles