Eestisse jõudnud Novosjolov: teine maailmameistritiitel tuli raskemalt

Jaan Martinson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas võeti vastu Nikolai Novosjolov ja Julia Beljajeva, kes tulid eelmisel nädalal epeevehklemise MMil meistriteks.
Tallinnas võeti vastu Nikolai Novosjolov ja Julia Beljajeva, kes tulid eelmisel nädalal epeevehklemise MMil meistriteks. Foto: Toomas Huik

Täna saabusid Ungaris toimunud epeevehklemise maailmameistrivõistlustelt tagasi Eestisse kaks värsket maailmameistrit Nikolai Novosojolov ja Julia Beljajeva.

Tallinnas lennujaamas olid epeesportlasi paljude toetajate seas tervitamas nii Tartu linnapea Urmas Kruuse, Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart, Eesti Olümpiakomitee kantsler Siim Sukles kui ka Kultuuriministeeriumi kantsler Paavo Nõgene. Eesti presidendipaar Toomas Hendrik Ilves ja Evelin Ilves sangareid tervitamas ei olnud, ent saatsid värsketele maailmameistritele lilled.

Teistkordselt maailmameistriks tulnud Novosjolov edastas oma tänusõnad ja tunnistas, et seekordne võit tuli keerulisemalt. «Tänaksin kõiki toetajaid ja Eesti rahvast, kelleta oleks sportlastel väga raske. Minu teine tiitel tuli mulle emotsionaalselt raskemalt, sest pinget oli rohkem,» muljetas värske maailmameister.

Novosjolov lisas, et loodetavasti on taas varsti põhjust lennujaama tulla, sest homme asub Moskva MMi kettaheite finaalis võistlema Gerd Kanter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles