Chelsea kardab, et Ribery ühineb Realiga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Franck Ribery Müncheni Bayerni särgis.
Franck Ribery Müncheni Bayerni särgis. Foto: AFP / Scanpix
Londoni Chelsea jalgpalliklubi kardab, et nende selle suve suurim sihtmärk prantslane Franck Ribery siirdub Madridi Reali.

Praeguseks on Chelsea Ribery ostmiseks Müncheni Bayernile teinud juba 40 miljoni Inglise naela suuruse pakkumise, mille Saksamaa klubi tagasi lükkas, kirjutab Guardian.

Chelseale valmistab muret asjaolu, et Reali president nõuandjaks on Ribery kaasmaalane Zinedine Zidane, kelle missiooniks on tehtud Ribery Reali toomine.

Hispaania suurklubi on sel suvel juba AC Milanist hankinud endale brasiillase Kaká ning jõudnud Manchester Unitediga kokkuleppele Cristiano Ronaldo ületuleku osas.

Samal ajal valmistab Chelseale muret Michael Essien, kes leiab, et klubi ei hinda teda piisavalt. Eelmisel aastal klubiga 5-aastase lepingu sõlminud Essien on oma agendi Fabien Piveteau sõnul pakkumistele avatud.

«Mõned klubid on hetkel Essienist huvitatud,» sõnas Piveteau. «Talle meeldib Chelseas väga, kuid jalgpall on jalgpall. Kui Madridi Real, Barcelona või mõni teine klubi teeb pakkumise, siis peab ta aru pidama, mis talle parim on.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles