Meeskonna ees vabandanud Suarez liitus Liverpooli treeningutega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez.
Luis Suarez. Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpalliklubi treeningutega on taas ühinenud Uruguai ründeäss Luis Suarez, kes vabandas meeskonnakaaslaste ees oma suvise käitumise pärast.

Nimelt andis Suarez suvel mõista, et klubi lubas tal meeskonnast lahkuda ja uusi väljakutseid otsida, kui nad Meistrite liigasse ei pääse. Kuigi Uruguai koondise staarist olid huvitatud mitmed meeskonnad, ei soovinud Liverpooli juhid mängumehest loobuda ja teatasid, et sellist lubadust pole nad andnud.

Kuna Suarez jäi Liverpooli ridadesse, andis klubi juht Brendan Rodgers mõista, et meeskond ja juhtkond ootavad mehelt vabandust. Kuigi ametlikult pole ei klubi ega Suareze esindajad juhtunut kommenteerinud, on ESPNi andmetel Liverpool meeskonnakaaslaste ees vabandanud ja ühinenud soolotrennide asemel ülejäänud meeskonnaga.

Kuigi Liverpooli hooaeg algab juba täna mänguga Stoke City vastu, ei saa Suarez eelmisel hooajal vastase hammustamise eest teenitud mängukeelu tõttu kaasa teha enne septembri teist poolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles