Ajaleht: Pistorius maksab tapetud tüdruksõbra vanematele 300 000 ja pääseb vanglast

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar Pistorius ja Reeva Steenkamp
Oscar Pistorius ja Reeva Steenkamp Foto: SCANPIX

South Africa’s Times kirjutab, et tüdruksõbra Reeva Steenkampi tapnud invajooksja Oscar Pistorius võib pääseda vanglast, kuid Steenkampi ja Pistoriuse perekondi esindavad advokaadid jõuavad kohtuvälise lahendini.

Timesi väitel nõuavad tapetud modelli vanemad June ja Barry oma tütre kaotuse eest 300 000 dollarit ning kui Pistorius on selle summa nõus välja käima, loobutakse süüdistusest.

Steenkampide advokaat Dup de Bruyn kinnitas, et kaks osapoolt on pidamas kõnelusi jõudmaks kohtuvälise lahendini, kuid täpsemalt polnud ta teemat nõus kommenteerima. Sama kinnitas ka Pistoriuse üks kaitsjatest, Kenny Oldwage.

«Nagu te võite aimata, on tegemist väga tundliku teemaga,» jättis ka Oldwage täpsemalt kommenteerimata.

Valentinipäeval Steenkampi tapnud Pistoriusele esitati esmaspäeval ametlik mõrvasüüdistus ning kohtuistungid on plaanitud järgmise aasta märtsiks. Pistoriuse väitel tappis ta oma tüdruksõbra korterisse sissetungija pähe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles