NBA mängijate eeskõnelejaks sai Clippersi superstaar

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Paul.
Chris Paul. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA vahetati mängijate ühingu eestkõnelejat, kelleks on nüüdsest Los Angeles Clippersis mängiv Chris Paul.

«Tähtis pole mitte mina presidendi või esimese asepresidendina, vaid kõige tähtsam on kõikide mängijate olukord,» kommenteeris neli aastat ühingu asepresidendina ametis olnud Paul kolmapäeval pärast presidendiks valimist.

«Ma nägin selles väljakutset, see on midagi, millega suudaksin hakkama saada. See on enneolematu võimalus ning selle positsiooniga kaasneb palju vastutust, aga ma olen väga õnnelik, et mul on olemas nii silmapaistev komitee,» lisas Paul.

NBA mängijate eelmiseks eestkõnelejaks oli Derek Fisher. Ühingus on alates eelmisest suvest valitsenud segased asjaolud, sest mängijad vallandasid eelmise tegevdirektori Billy Hunteri, kes esitas seepeale käesoleva aasta maikuus Fisheri vastu süüdistuse, justkui oleks mängijate esindaja eelmise suve tööseisaku ja uue kollektiivlepingu koostamise ajal sõlminud salajasi lepinguid kohtunikega. Hetkel on vallandatud Hunteri positsioon ehk tegevdirektori ametikoht endiselt vaba ning Paul kinnitas, et mängijate ühing asub sobivat kandidaati otsima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles