Eesti – Bulgaaria otsustava EM-valikmängu piletid tulid müüki

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondis koduses Saku Suurhallis.
Eesti korvpallikoondis koduses Saku Suurhallis. Foto: Peeter Langovits

Täna õhtul tulid müüki pühapäeval 01.09 toimuva Eurobasket 2015 finaalmängu piletid. Pääsmeid Eesti-Bulgaaria mängule vahendab Piletilevi oma müügipunktides üle Eesti ja internetilehel www.piletilevi.ee.

Pileti hinnad on samad, mis alagrupimängudes ja poolfinaalis ehk täispileti 8 eurot ja sooduspilet 4 eurot. Mängupäeval maksavad piletid vastavalt 10 ja 5 eurot, kirjutab basket.ee. 

Sooduspilet kehtib õpilastele, tudengitele ja pensionäridele. Alla 8-aastased lapsed pääsevad saali tasuta.

«Otsustasime pileti hinnad samaks jätta, kuigi arusaadavatel põhjustel on selle mängu vastu kõrgendatud huvi ja võib juhtuda, et kõik soovijad Saku Suurhalli ära ei mahugi,» ütles korvpalliliidu president Jüri Ratas. 

«Leiame, et piletihindade tõstmine oleks ebaõiglane fännide suhtes, kes rahvuskoondist on toetanud selle turniiri jooksul ja kontrollkohtumistest. Samas nähes seda rahvamassi, kes külastas Saku Suurhalli möödunud pühapäeval ja neid eeltellimusi, mis meile saabunud on, julgeks soovitada nendel kes kindlasti tahavad mängu kohapeal näha, mitte jätta pileti soetamist viimasele hetkele,» lisas Ratas.

Eesti ja Bulgaaria peavad Euroopa meistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiri finaalseeria esimese kohtumise neljapäeval Sofias. Sellest mängust teeb otseülekande ETV2.

Korduskohtumine toimub pühapäeval kell 20.00 Tallinnas Saku Suurhallis. Kahe mängu kokkuvõttes edukam meeskond pääseb EM-finaalturniirile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles