Kurioosum: Flora peatreeneri värav lõpetas Tammeka karikateekonna

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tammeka endine peatreener Norbert Hurt kukutas mängijana tartlased karikasarjas konkurentsist.
Tartu Tammeka endine peatreener Norbert Hurt kukutas mängijana tartlased karikasarjas konkurentsist. Foto: Margus Ansu

Täna Tamme staadionil peetud Evald Tipneri karikasarja 1/16-finaalis sai šokk-kaotuse meistriliiga meeskond Tartu Tammeka, kes alistus Esiliiga B liidrile HÜJK Emmastele 1:3, vahendab soccernet.ee.

Viigilise avapoolaja järel asus üllatuslikult kohtumist juhtima Emmaste, kui Rivo Reinson saatis 78. minutil ligi 40 meetrilt teele karistuslöögi, mis otse ristnurgas maandus. Sellest väravast veel šokis Tammeka lasi end peatselt uuesti üle mängida, kui kuus minutit hiljem duubeldas Emmaste eduseisu FC Flora peatreener Norbert Hurt.

Sellele vastas 88. minutil omakorda eelmise väravalööja noorem vend Martin Hurt, kes vähendas Tammeka kaotusseisu üheväravaliseks. Tammeka lootused purustati aga lõplikult kolmandal üleminutil, kui Emmaste lõi oma õhtu kolmanda värava.

Seega läkski suurüllatusena sellest paarist edasi Emmaste, kes kohtub nüüd kahesandikfinaalis esiliiga meeskonna Tartu SK 10-ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles