Barcelona peatreener kiitis Neymari

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar.
Neymar. Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi peatreener Gerardo Martino jagas pärast Hispaania superkarika võitmist kommentaare, kus ta kiitis sellel suvel soetatud brasiillasest ründajat Neymari.

«Barcelona võib olla seda trofeed võitnud palju kordi, aga minu kui uue treeneri jaoks oli oluline, kas me võidame selle seekord või mitte. Minu jaoks oli see väga intensiivne matš ja pärast mängu läks mul maharahunemiseks päris kaua aega,» rääkis Martino.

Lisaks kommenteeris peatreener ka meeskonnaga hiljuti liitunud Neymari. «Ma arvan, et Neymari esitus oli väga hea ja mulle ei tundunud mängu jooksul kordagi, et ta oleks väsinud, sest ta andis kogu aeg endast parima,» kiitis Martino noort ründeässa.

Barcelona mängis eile kodustaadionil superkarika finaali korduskohtumises 0:0 viiki Madriti Atleticoga, ent kuna avamängu seis jäi Atletico kodustaadionil 1:1, piisas Barcelonale võiduks võõrsil löödud väravast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles