Levadia järjekordne uskumatu pääsemine: Kalev alistati viimasel sekundil

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimo Hunt.
Rimo Hunt. Foto: Peeter Langovits

Jalgpalli Eesti meistriliigas peeti täna kohtumine Tallinna Levadia ja Tallinna Kalevi vahel, mis juuni algul 17. voorus kihlveopettuse kahtluse tõttu ära jäeti. Liiga liider Levadia näitas taas oma oskust rasked seisud enda kasuks pöörata, sest 1:0 lõppenud kohtumise ainsa värava lõi neljandal üleminutil Rimo Hunt.

Kümme päeva tagasi oli Levadia Kalevist kindlalt üle skooriga 4:1, kuid täna suudeti lõpuminutiteni viiki hoida. Neljandal üleminutil leidis aga Artur Rätteli madal sööt karistusalast läbi kaitsjate rikošeti üles Rimo Hundi, kes saatis palli Mart-Mattis Niinepuu selja taha. Hunt tõusis selle tabamusega ühtlasi jagama meistriliiga parima väravaküti tiitlit, sest nii temal kui ka Sander Postil on koos 13 väravat.

Levadia juhib nüüd liigatabelit Nõmme Kalju ees juba kaheksa punktiga. Tõsi, Kaljul on liidritest mäng vähem peetud. Võimalus vahet vähendada avaneb neil esmaspäeval, kui võõrustatakse Kuressaaret.

Meistritiitli suunas rühkiv Levadia on sel hooajal korduvalt viimastel minutitel väärtuslikke punkte päästnud - eelmises voorus suudeti Narva Transiga viigistada kolm minutit enne normaalaja lõppu ja löödi neljandal üleminutil 2:1 võiduvärav. Juulis pöörati Kuressaare vastu viimase viie minutiga kaotusseis võiduks ning peaaegu sama juhtus ka maikuus, kui saarlased juhtisid 82. minutini, ent siis Ingemar Teever viigistas ja 87. minutil lõi võiduvärava ei keegi muu kui Hunt. 8. mänguvoorus võeti Paide vastu 4:3 võit Igor Subbotini 83. minuti väravast, 11. voorus tõi Artur Pikk aga sama meeskonna vastu 1:0 võidu 81. minutil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles