Reali pingipoiss Casillas jätkab koondise esikindana

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
654 korral Madridi Reali särki kandnud Iker Casillas on langenud varumeheks. Koondises peaks ta siiski esinumbrina jätkama
654 korral Madridi Reali särki kandnud Iker Casillas on langenud varumeheks. Koondises peaks ta siiski esinumbrina jätkama Foto: SCANPIX

Hispaanlasest väravavaht Iker Casillas on küll koduklubis Madridi Realis langenud varumeheks, kuid koondise peatreener Vincente del Bosque vihjas, et tema jaoks on Casillas ikka veel esinumber.

«Mina olen alati Ikeri poolt. Casillas on meeskonna kapten ja tema roll on väga oluline,» ütles del Bosque ASile. «Ma ei ütle, et ta peaks Madridis mängu saama. Ma olen mängija ja tema ajaloo poolt.»

Peatreeneri sõnul on tegu väga ebamugava olukorraga kõigi jaoks. «Kõige ebamugavam on see aga Casillasele. Nagu ma juba ütlesin, ma ei ole selles olukorras mitte kellegi vastu, ma olen lihtsalt Casillase poolt. Tal on praegu raske aeg ning vajab austust.»

Legendaarne väravavaht langes eelmisel hooajal pärast vigastust Realis varumeheks ning on selles rollis pidanud olema ka tänavuse hooaja alguses. Koondises on ta pidanud aga 149 mängu ja aidanud Hispaanial võita kõik, mis võita annab.

Siiski on ka koondises konkurents kõva - mänguaega ihkavad nii Pepe Reina kui ka Victor Valdes. Manchester Unitedi noor puurilukk David de Gea pole Hispaania eest veel kordagi platsile pääsenud.

Reedel kohtub Hispaania MM-valikmängus Soomega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles