Kaaberma sai EMil koondisest parema pildi

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Irina Embrich
Irina Embrich Foto: Peeter Langovits
Vehklemise Euroopa meistrivõistlustel ei õnnestunud Eestil küll medaleid võita, kuid positiivse külje pealt võib välja tuua selle, et koondise uus peatreener Kaido Kaaberma sai hoolealuseid paremini tundma.

«Olin kaks aastat vehklemisest eemal ning ei tundnud nii hästi meie uusi tegijaid,» märkis Kaaberma. «Sain pildi selgeks.»

Sel aastal oli koondis üsna noor ning Euroopa meistrivõistlustel said debütandid väärt kogemuse võrra rikkamaks – oktoobris tuleb vehelda juba maailmameistrivõistlustel. Kaaberma nõustus, et MMiks ollakse seetõttu paremini valmis, kuid kergem ei saa Türgis peetavatel võistlustel siiski olema, kuna konkurents on samuti märksa tugevam.

Enim heameelt tegigi Kaabermale noorte, Julia Beljajeva, Sten Priinitsa ja Julia Zuikova esinemine.

«Positiivselt üllatasid just nemad. Vanematel tegijatel Irina Embrichil ja Nikolai Novosjolov polnud kahjuks õnne,» nentis Kaaberma, kes säilitas positiivse meele. «Tulevik pole kunagi tume. Asju tuleb vaadata rõõmsates värvides.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles