Pavel Londak sai treeningmängus vigastada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Londak
Pavel Londak Foto: Toomas Huik

Norra uudistemagasini an.no andmetel sai esmapäeva õhtul treeningmängus vigastada jalgpalliklubi FK Bodø/Glimt eestlasest väravavaht Pavel Londak, kes koheselt ka haiglasse toimetati.

Treeningkohtumine Korsvolliga sai vaevalt hoo sisse, kui 12. minutil nurgalöögi järgses olukorras vastaselt põlvega selga saanud puurilukk tugevat valu tundes kanderaamiga väljakult ära kanti, vahendab Soccernet.ee.

Glimti treeneri sõnul ei hakatud riske võtma ning Londak saadeti otse haiglasse täiendatavatele uuringutele, kuid senini pole kindlat otsust saabunud.

Juhtunus peab ärritunud meeskonna loots vastutavaks siiski vastasvõistkonna mängijat, keda süüdistati jalgpalliväljakul toorutsemises.

Meeskonna olukorra muudab veelgi raskemaks asjaolu, et lisaks esiväravavahile on vigastatud ka teine number ning kolmas on ajutiselt laenatud esiliiga klubisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles