Arsenali ründaja Eduardo sai kahemängulise keelu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsenali ründaja Eduardo.
Arsenali ründaja Eduardo. Foto: AP / Scanpix

Euroopa Jalgpalli Liit (UEFA) määras Londoni Arsenali jalgpalliklubi ründajale Eduardole kohtunikult eksitamise eest kahemängulise võistluskeelu.

Eduardot süüdistatakse Meistrite liiga eelringi kohtumises Glasgow Celticu vastu penalti välja petmises.

Vastaste trahvikastis sihilikult «sukeldunud» Eduardo teenis sellega Šotimaa Jalgpalli Liidu suure viha. «Eduardo näitas oma käitumisega jalgpalli vastu lugupidamatust,» kommeneteeris Šotimaa Jalgpalli Liidu president Gordon Smith.

Videokordus näitas, et Eduardo vastu ei tehtud viga, vaid mees viskus ise karistusalas pikali.

«See on täiesti häbiväärne ja vastuvõetamatu,» kommenteeris Arsenali peatreener Arsene Wenger ajalehele The Sun. «Me ei nõustu sellise kohtlemisega. Minu arvates saab sel teemal kõvasti vaielda, kas penalti oli õigustatud või mitte. Minu arvates on see meie vastu suunatud nõiajaht, mitte objektiivne õigusemõistmine.»

«See karistus tähendab, nagu olnuks tal kindel plaan kohtunikku eksitada,» jätkas Wenger. «Olen videot näinud ja minu arvates on selle põhjal võimatu järeldusi teha. See võistluskeeld näitab näpuga Eduardo peale otsekui oleks ta Euroopa ainus petis. See pole vastuvõetav.»

Arsenal võitis tolle kohtumise Celticu vastu 3:1 ja pääses kokkuvõttes seisuga 5:1 Meistrite liiga alagrupiturniirile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles