Aava asub kuuenda kiiruskatse järel 7. kohal

Peep Pahv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmo Aava ja Kuldar Sikk.
Urmo Aava ja Kuldar Sikk. Foto: Reuters / Scanpix.

Kreeka MM-rallil asuvad Urmo Aava ja Kuldar Sikk pärast kuuendat kiiruskatset seitsmendal kohal. Liider Jari-Matti Latvalale kaotavad nad 39,6 sekundiga.

Kuuendal kiiruskatsel oli Aava taas seitsmes, kaotust Loebile kogunes 16,8 sekundit. Ralli üldliider on Sebastien Loeb, kes edestab 12,8 sekundiga Latvalat ning 15,5 sekundiga Sordot.

 Aava kaotab võitjale 1.19,3 sekundiga.

PWRC-sarjas kihutav Martin Rauam hoiab kuue kiiruskatse järel kuuendat kohta. Liider Nassar Al-Attiyah´ile kaotab ta 1.38,4ga.

Viiendal kiiruskatsel oli Aava seitsmes. Kaotust võitja Loebile kogunes 15,8 sekundit.

Neljandal kiiruskatsel oli Aava kaheksas, kaotust võitja Sebastian Loebile kogunes 11,3 sekundit.

Kolmandal kiiruskatsel näitas Aava seitsmendat aega. Kaotust kiiruskatse võitjale Latvalale kogunes 19,8 sekundit. See langetas eestlase ka üldarvestuses seitsmendaks. Temast möödus Henning Solberg 5,2 sekundiga.

 

Esimesel kiiruskatsel näitas Aava 11. aega, ent teisel katsel suutis edestada enamikku maailma paremikust ning lõpetada neljandana. Kokkuvõttes kergitas see ta kuuendaks.

Eestlase ette mahuvad Latvala, Daniel Sordo (+1,2), Sebastien Loeb (+1,5), Mikko Hirvonen (+14,8) ning Petter Solberg (+19,8).

PWRC-sarjas kihutav Martin Rauam oli avakatsel oma klassis 17.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles