Zidane'i vastuolulise elulooraamatu käsikiri varastati

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsusmaa jalgpallilegend Zinedine Zidane.
Prantsusmaa jalgpallilegend Zinedine Zidane. Foto: CHARLES PLATIAU/Reuters

Prantsusmaa ühe kuulsaima jalgpalluri Zinedine Zidane'i elulooraamatu pooleliolev käsikiri varastati segastel asjaoludel kirjastaja Christophe Deloire'ilt.

Aprilli algul tungisid vargad Deloire'i koju ja viisid minema sülearvuti ning pisut ka ehteid ja laste hoiupõrsa ning mõni päev hiljem varastati veel üks arvuti ajakirjanik Anne B (täielik nimi pole kindlaks tehtud) kodust, kirjutab SL Õhtuleht.

«Politsei arvates pole need kaks vargust kokkusattumus,» kommenteeris Deloire situatsiooni, kuna mõlemas töövahendis olid käsikirja materjal.

Raamat ise on vastuoluline, sest autorid kirjutavad Zidane'i elulugu mehe enda heakskiiduta - käsitletakse isegi dopinguteemat ja Zidane'i kahtlasi majandustehinguid.

Zidane sõnas tänavu jaanuaris Prantsusmaa spordilehele L'Equipe antud intervjuus, et ta ei soovi ühegi enda eluloost pajatava raamatu ilmumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles