Gareth Bale: minu üleminek oli väga väsitav

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: SCANPIX

Sel suvel jalgpallimaailmas ühe suurema üleminekusaaga keskele sattunud Gareth Bale tunnistas, et terve protsess, kuidas ta Tottenham Hotspurist Madridi Reali jõudis, oli väga pingeline ning väsitav.

Spurs kinnitas Bale'i ülemineku alles üleminekuperioodi viimastel päevadel ning 24-aastane ründestaar ütles, et talle ei meeldinud selles teadmatuses viibida. «Oli väga stressirikas aeg ning see on veel vähe öeldud,» rääkis Bale Briti meediale.

«Ma teadsin alguest peale, et nad (Real- toim.) on huvitatud ja olin alati kindel, et see üleminek saab teoks, aga arusaadavalt pidi klubi president Daniel Levy ajama oma asja ja Tottenhami jaoks võimalikult soodsa ülemineku tegema, seega eks ma sain sellest aru. Samas oli mul isiklikult ikkagi väga raske. Oli väga stressirohke aeg ja pidin olema lihtsalt kannatlik ning keskendunud. Uskusin et nad (Real Madrid) suudavad selle tehingu teoks teha ning kui nad sellega hakkama said, siis oli hea tunne, kui see avalikuks tehti,» muljetas Bale.

Tottenhami ridades hakkas Bale mängima 2007. aastast, selle ajaga sai ta kirja 146 mängu ja lõi 42 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles