Serviti pudenes eurosarjast

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti käsipallikoondise peatreener Kalmer Musting.
Eesti käsipallikoondise peatreener Kalmer Musting. Foto: Sille Annuk

Põlva Serviti käsipallimeeskond kaotas eurosarja avaringi korduskohtumises Minskis sealsele ASK-le 22:32 ning langes edasisest konkurentsist välja. Nädal varem võitis Serviti kodus küll avamängu kuue väravaga, ent kokkuvõttes jäädi nelja tabamusega miinusesse.


«Eelmiste aastatega võrreldes, kus jõudsime eurosarjas kolmandasse või neljandasse ringi, ei tähenda seekordne tulemus meeskonnale midagi head,» nentis Serviti peatreener Kalmer Musting. «Nüüd tuleb piirduda vaid Eesti meistrivõistluste ning Balti liigaga – kui see viimane üldse käivitub.»



Kohtumine algas Servitile soodsalt, nad asusid 7:5 juhtima. Siis läksid väljakuperemehed oma teed. Lisaks kõigele kaotati esimese poolaja lõpusekunditel pall ning lasti endale visata värv, mis käristas vahe juba kuuepunktiliseks.



«Meile oli see moraalselt väga valus, vastastele andis aga kindlasti hoogu juurde,» tõdes Musting. «Võrreldes Põlva mänguga oli ASK-l üks mees juures ning nelja väravaga tegi ta meile palju pahandust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles