Van Gaal: Robbeni vigastus on tõsine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arjen Robben.
Arjen Robben. Foto: Reuters / Scanpix

Müncheni Bayerni peatreener Louis van Gaal kardab, et Arjen Robbeni kolmapäeval Meistrite Liiga mängus saadud vigastus on tõsine ja võib hollandlase pikaks ajaks mänguplatsilt kõrvale jätta.

«Kardan, et ei saa Robbenit enam pikka aega kasutada. Mängijad saavad tavaliselt ise aru, kui tõsine nende vigastus on. Ma küsisin Arjeni käest ja ta ütles, et asjad tunduvad halvad,» sõnas van Gaal pärast mängu Juventuse vastu, vahendab soccernet.ee.

Arjen Robben on tuntud kui väga vigastustealdis mängumees. Mõned aastad tagasi Chelseas mängides pidi ta korduvalt pikki vigastuspause pidama. Hiljem Real Madridis suutis ta pikemaid eemalolekuid vältida, kuid väiksemad probleemid oli sage nähtus.

Selle hooaja alguses Real Madridist erinevatel andmetel 24-25 miljoni euro eest ostetud Robben on oma Saksamaa karjääri suurepäraselt alustanud, olles seni platsil käinud kõikides Bayerni mängudes alates Müncheni suurklubisse saabumisest. Bundesligas on tema arvel kaks väravat, kusjuures mõlemad on löödud debüütmängus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles