Lagerbäck võtaks Hispaania vahetusmängijad Rootsi koondisesse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi peatreener Lars Lagerback  ja ründaja Henrik Larsson
Rootsi peatreener Lars Lagerback ja ründaja Henrik Larsson Foto: AFP / Scanpix

Täna kohtuvad EM-turniiril Hispaania ja Rootsi, kellel mõlemal on all võit esimesest mängust ja


õhtune kohtumine võib otsustada alagrupi võitja.

«Rootsi vastu on raske mängida,» ennustas Hispaania koondise peatreener Luis Aragones. «Nad on rünnakul kiired ja neil on head ründajad, kes kindlasti meile peavalu tekitavad.»

Hispaanial ei ole ka vigastustega probleeme, kui välja arvata David Villa, kes tähistas oma esimest väravat Venemaa vastu nii innukalt, et murdis sõrme, mis siiski ei takistanud teda Venemaa vastu kübaratrikki tegemast ja mees on rivis ka Rootsi vastu, vahendab STT.

«Hispaania on klassiga meeskond, nad tahavad palli hoida ja siis ründavad ohtlikult,» rääkis Rootsi koondise peatreener Lars Lagerbäck. «Peame ikkagi mängima oma mängu, nagu Kreeka vastu.»

Rootsi meeskonnast on kohtumisel puudu Christian Wilhelmsson, kes sel turniiril reievigastuse tõttu enam mängida ei saa ja Nicklas Alexandersson, kelle vigastus ei ole küll nii hull, aga Hispaania vastu mees platsile ei jookse.

Mängu favoriidiks oleva Hispaania eeliseks peetaksegi pikemat pinki.

«No kui Hispaania vahetusmeestel oleks Rootsi kodakondsus, võtaksin nad kindlasti koondisesse,» naljatles Lagerbäck.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles