Michael Jordan sai sigari tõmbamise eest sugeda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jordan
Michael Jordan Foto: AP / Scanpix

Korvpallilegend Michael Jordan jäi San Franciscos keelatud kohas vahele sigari tõmbamisega.

Nimelt osaleb sigarisõber Jordan Presidents Cupi golfivõistlusel, kuid antud golfirajal on suitsetamine alates 2006. aastast keelatud.

Nüüd paluvad San Francisco ametnikud sporditähel avalik suitsetamine lõpetada.

«Saatsin juba e-maili PGA Touri direktorile. See oli selline pehme müksamine, tuletamaks meelde, et suitsetamine on illegaalne ja meile meeldiks nende toetus,» tunnistas väljakute ja pargi juht Phil Ginsburg.

Jordanilt aga küsiti, mitu sigarit sporditäht sel nädalal turniiri jooksul tõmmata kavatseb.

«Noh, see sõltub, kuna kuulsin, et see on avalik koht ning siin piiratakse suitsetamist. Ma ei tohiks siin üldse suitsetada, kuid see oli treening ning keegi ei öelnud midagi,» selgitas Jordan, lisades, et kui keeldu poleks, siis sigarist ta ei loobuks. «Ütleksin, et see on kolme sigari ring. Üritaksin miinimumi kolme juures hoida.»

Keelatud kohas suitsetamise eest on San Franciscos ette nähtud kuni saja dollari suurune trahv, mida Jordan ilmselt siiski maksma ei pea.

«Ärge lootke, et ma temalt seda küsima lähen,» tunnistas seepeale linna advokaatide pressiesindaja Matt Dorsey.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles