Ferguson vabandas kohtuniku laimamise pärast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Ferguson.
Alex Ferguson. Foto: AP.

Manchester Unitedi jalgpalliklubi peatreener Sir Alex Ferguson vabandas avalikult, et kritiseeris eelmise nädala laupäeval ManU ja Sunderlandi vahelist kohtumist vilistanud kohtunikku Alan Wiley’t.

 

Ferguson pahandas pärast mängu, et tema arvates polnud Wiley piisavalt heas füüsilises vormis, see aga tekitas Inglismaa jalgpallikohtunike seas tõelise pahameeletormi, vahendab The Sun.

Nüüd esitas Ferguson aga avalduse, kus tunnistas, et poleks tohtinud seesuguseid kommentaare teha. «Vabandan härra Wiley ees, kui mu kommentaarid teda solvasid, samuti vabandan Inglismaa jalgpalliliidu (FA) ees,» seisis Fergusoni avalduses. «Tagantjärele vaadates mõistan, et avaldasin oma arvamust vales kohas. Minu eesmärk polnud härra Wiley meedia tähelepanu keskmesse sattumine. Kui pärast reisi koju naasen, kavatsen temaga isiklikult ühendust võtta.»

«Ma ei ole kunagi kahelnud Wiley aususes, kuid kohtunike füüsilise vormi küsimus on siiski suur probleem ja sellega peaks tegelema,» lisas Ferguson.

Inglismaa jalgpallikohtunike liitu šotlase vabandus aga ei veennud – liit kaalub võimalust Fergusoni laimu eest kohtusse kaevata.

«Kui FA karistus meid ei rahulda, peame advokaatide poole pöörduma,» sõnas liidu esindaja Ian Leighton. «Ferguson ütles, et pole kunagi Alani aususes kahelnud ning pole kunagi öelnud, et ta on halb kohtunik. Aga ta ei võtnud tagasi oma sõnu, et Alan pole füüsiliselt vormis ega ka vabandanud selle märkuse pärast. Kuid öeldes, et kohtunik pole vormis, on tema aususes kahtlemine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles