Domenechi asemele võib tulla Deschamps

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Didier Deschamps
Didier Deschamps Foto: AP / Scanpix

Prantsuse jalgpallilegend Didier Deschamps on kõige tõenäolisem kandidaat asendamaks Prantsusmaa jalgpallikoondise peatreeneri kohal Raymond Domenechi.

Domenech on saanud kõvasti kriitikat meeskonna kesise esinemise eest ja teda on süüdistatud halvas taktika valikus, kirjutab Corriere dello Sport.

Praegune peatreener jättis EMi koondisest välja David Trezeguet, Mathieu Flamini ja Philippe Mexese, hoolimata sellest, et meestel oli kõigil seljataga edukas klubihooaeg.
Samas on tekitanud palju küsimusi ka Domenechi strateegia Rumeenia vastu, kui peatreener saatis platsile kaks kaitsvat poolkaitsjat.

Domenechi seob koondisega küll leping 2010. aastani, aga homne võimalik väljakukkumine EM-turniirilt teeks ametikohal jätkamise pea võimatuks.

Corriere dello Sporti sõnul on kõige tõsisem kandidaat Didier Dechamps, kes on mängijana Prantsusmaa koondisega võitnud nii maailmameistri kui ka Euroopa meistri tiitli. Ajalehe andmetel on Prantsusmaa Jalgpalli Liit Deschampsiga juba ühendust võtnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles