Van Gaal: mäng Eestiga oli üks raskemaid

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hollandi jalgpallikoondise peatreener Louis van Gaal Tallinna lennujaamas.
Hollandi jalgpallikoondise peatreener Louis van Gaal Tallinna lennujaamas. Foto: Toomas Huik

Hollandi jalgpallikoondis tegi täna õhtul tutvust Lilleküla staadioniga ja pärast seda andis hollandlaste peatreener Louis van Gaal ka pressikonverentsi. Legendaarne juhendaja leidis häid sõnu nii mänguareeni kui ka Eesti koondise kohta.

«Väljak on väga hea ning see meeldis nii mulle kui ka mängijatele. Eesti on väga hea meeskond, kes mängib distsiplineeritult ja keda on raske alistada. Mäng Eesti vastu oli siiamaani selle valiksarja kõige raskem (Holland võitis Amsterdamis 0:0 lõppenud avapoolaja järel lõpuks 3:0), kui kohtumine Türgiga kõrvale jätta (Holland võitis 2:0),» kiitis van Gaal.

Mäletatavasti oli van Gaal Hollandi koondise peatreener ka 2001. aastal, kui peeti Lilleküla staadioni avamäng, mis lõppes Hollandi 4:2 võiduga. «Eelmisel korral me võitsime, see oli peamine. Me ei mänginud hästi, kuid Eesti mängis väga hästi,» sõnas ta. «Mäletan staadionit, kuid nüüd on siin palju mõnusam. Homme on oodata täismaja ja meile see väga meeldib.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles