Pupart ootab hooaja ja märtsi algust

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Pupart
Keith Pupart Foto: SCANPIX

Saaremaalt pärit Eesti võrkpallikoondislane Keith Pupart (28) alustab hooaega uues klubis, Lõuna-Prantsusmaa väikelinna meeskonnas Arago de Sete. See on tema viies hooaeg Prantsusmaa eliitliigas, varem oli ta üks resultatiivsemaid ründajaid Rennes`i meeskonnas, vahendab volley.ee.

Sete meeskond lõpetas tänavu riigi meistrivõistluste põhiturniiri teisena, aga minetas pääsu poolfinaali allajäämisega Cannes`ile.

Volley.ee tundis huvi, millest mõtleb lõuna poole kolinud Pupart täpselt kuu aega enne hooaja ametlikku avamängu.

Sete

Pupart: Linn on väike, kuid kompaktne, umbes sama suur nagu Pärnu ning elanikkegi peaks olema umbes sama palju. Sete on väga ilus, ehtne kuurort. Kuulsin, et kui muidu elab siin umbes 50-60 000 elanikku, siis suveperioodil peaks koos kõigi turistidega olema umbes 200 000 inimest.

Klubi

Selle suhteliselt lühikese aja jooksul, mis ma siin olen olnud, tundub klubi olevat väga profesionaalne, mida oligi arvata. Meeskond jätab igati korraliku mulje. Välismängijatest on meil peale minu üks sakslane, slovakk, hollandlane ja kanadalane. Viimast ei olegi veel näinud, kuna ta on hõivatud Kanada koondisega. Ülejäänud prantslased…, ootan huviga hooaja algust. Eks ole näha, mida suudame korda saata. Valikut pole ma kohe kindlasti kahetsenud, olen rahul.

Treeningud

Kõik ihuliikmed on terved, treenin täie jõuga. Siiani on meil olnud kolm treeningmängu ja iga nädal tuleb neid juurde. Esimese mängu pidasime Alžeeria koondise vastu ning see oli meie poolt väga rabe. Mis on ka arusaadav, kuna enamasti oleme tegelenud põhja ladumisega ehk siis üldfüüsilisega, sekka mõned pallitrennid. Kaotasime alžeerlastele 1:3.Teine mäng oli Montpellier`ga ja pilt oli meie poolt vaadatuna oluliselt parem - võitsime 4:0. Kolmanda mängu pidasime esiliiga meeskonna Ales vastu ja võitsime 3:1. Järgmisel nädalal on ootamas kaks treeningmängu ja seejärel kaks turniiri - Setes ja Avignonis. Hooaeg algab kaheksandal oktoobril kodumänguga Toulouse´i vastu.

Pere

Pere ei ole minuga Prantsusmaal, kuna laps on Eestis lasteaias ja elukaaslane juhatab Kuressaares ilusalongi. Pere tuleb külla oktoobri alguses, umbes kuuks ajaks. Laps on kuueaastane, lisa on oodata teise lapse näol märtsi alguses.

Keel

Prantsuse keel on suus sel määral, et saan oma asjad räägitud. Tulen toime.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles