Ungari peatreener: teame, et Eesti parim mees ei mängi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev (nr 14) ja Ragnar Klavan (nr. 15) pärast kohtumist Hollandiga publikut tänamas.
Konstantin Vassiljev (nr 14) ja Ragnar Klavan (nr. 15) pärast kohtumist Hollandiga publikut tänamas. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Ungari jalgpallikoondise peatreener Sandor Egervari tunnistas tänasel pressikonverentsil, et nemad on homses MM-valikmängus Eestiga favoriidid. Samas märkis ta, et ära ka Konstantin Vassiljevi puudumise.

«Teame, et Eesti parim mees ei mängi, ta lõi Hollandi vastu kaks imelist väravat,» sõnas Egervari. «Meie oleme favoriidid, olen lihtsalt optimistlik.»

Samas tunnistas ungarlaste juhendaja, et viimane mäng ei olnud nende poolt just kõige õnnestunudm, kui Rumeeniale jäädi võõrsil alla koguni 0:3. «See on tõsi, et Rumeenia mäng ei olnud hea, kuid üritame ikka püüda alagrupis teist kohta ja teha selleks kõik võimaliku,» lisas ta.

Vaatamata kõigele Egervari siiski lihtsat mängu ei oota. «Olen alati öelnud, et Eestit tuleb võtta kui meeskonda, kes võib võidelda alagrupis teise koha eest,» märkis ta. «Tuleb väga võitluslik mäng, teame, et Eesti on kohtumiseks hästi valmistanud.»

Lisaks avaldas peatreener, et võrreldes Rumeeniaga peetud kohtumisega tuleb nende koosseisus ka muudatusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles