Rüütli koosseisust: mul on erinevaid variante

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli. Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallikoondis peatreener Tarmo Rüütli enne homset kohtumist eestlaste algkoosseisu osas erilisi vihjeid ei andnud.

«Praegusel hetkel ei ole algkoosseisu olemas. Mul on erinevaid variante ja ma kaalun,» märkis Rüütli. «Midagi kinnitada ei saa, sest protsess alles käib. Kell 17 on koosolek ja võib olla on selleks ajaks pilt selgem.»

Mängijate kohta märkis Rüütli, et keskkaitsjatest jookseb väljakule kindlasti koondise kapten Ragnar Klavan ja teise koha täidab Mikk Reintam või Alo Bärengrub. Samal ajal pidi olema parem ka Taijo Teniste tervis, kes jäi viiruse tõttu reedesest matšist kõrvale. Ungarisse on jõudnud ka poolkaitsja Sander Puri, kes reedel Hollandi vastu ei mänginud.

Homses matšis peavad Eesti koondislased soosikuks võõrustajaid. «Hollandi mäng on juba minevik ja tuleb mõelda Ungari peale. See on järgmine tähtis mäng,» sõnas paremkaitsja Enar Jääger homse matši kohta. «Mõtted on vaid selle matši juures. Eks Ungari mängib kodus ja kodus olev võistkond on ikka favoriit.»

«Ungari mängib kodus ja eks nad on kerged favoriidid, kuid meil on ka omad võimalused. Proovime saada parema tulemuse saada kui Tallinnas,» lisas Jarmo Ahjupera.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles