Tarmo Kink võib naasta Itaaliasse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kink
Tarmo Kink Foto: SCANPIX

Viimastel aastatel on Ungarisse klubivutti mängima asunud mitu Eesti koondislast. Peale praegu seal leiba teenivate Jarmo Ahjupera, Igor Morozovi ja Tarmo Kingi on õnne proovinud ka Sander Puri ja Tihhon Šišov, viimane siiski madjarite juures platsile ei pääsenud.

Praegu ungarlaste juures pallivatest meestest on Ahjupera alustanud hooaega suurepäraselt ja kirjas on tal viie kohtumisega juba kolm väravat; suvel Debreceniga kolmeaastase lepingu sõlminud Morozov kuulub samuti meeskonna pikemaajalistesse plaanidesse.

Kõige rohkem küsimärke on Kingi kohal, kes jaanuari lõpus sõlmis Györiga ühe aasta pikkuse laenulepingu. Tema mängijaõigused kuuluvad aga endiselt Itaalia esiliigas pallivale Varesele.

«Seis on selles mõttes sama, et mingit uut lepingut ma sõlminud ei ole. Suure tõenäosusega ma selle lepingu lõppedes Györisse ei jää, pigem lähen Itaaliasse tagasi, kus meeskonnal on uus treener,» avaldas Kink, kes on karjääri jooksul pallinud ka Inglismaal ja Venemaal. «Kokkuvõttes on ikkagi raske midagi öelda, keskendun sellele, et teha Ungari liigas korralikke esitusi,» lisas Eesti koondise mängumees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles