Haye matšist Valujeviga: kasutan ta pead poksikotina

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Haye
David Haye Foto: AFP / Scanpix

Laupäeval Saksamaal raskekaalu poksi WBA-sarja maailmameistri Nikolai Valujeviga tiitlimatšis kohtuv inglane David Haye hakkas briti ajalehes The Sun matšieelset päevikut pidama.

Haye on enesekindel, et tal ei teki mingeid probleeme Valujevi alistamisega.

Paremad palad Haye tänasest kirjatükist:

«Lõpetasin pühapäeval väga intensiivse treeningperioodi. Olen enesekindlam kui kunagi varem, et suudan Nikolai Valujevi laupäeva õhtul hävitada. Kõik poksijad ütlevad niimoodi, aga ma tõesõna usun, et löön kõvemini ja kiiremini kui varem.»

«Võitsin 2007. aasta novembris Jean-Marc Mormeckit tema kodulinnas Pariisis, seetõttu tean, mida tähendab välismaal võistlemine tähendab. Minuga jamati ka siis, salapärasel kombel ei jõudnud minu pagas koos minuga Prantsusmaale. Aga ma ei lasknud sel end mõjutada. Selle asemel kasutasin Mormecki pead poksikotina ja võitsin teda seitsmes raundis. Valujev peaks ettevaatlik olema, tal on õlgadel veel suurem poksikott…»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles