Krestinov võib järgmisel hooajal USAsse siirduda

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Krestinov
Gert Krestinov Foto: AFP / Scanpix

Lõppenud motokrossihooajal maailmameistrivõistlustel MX1 sarjas Silver Action KTMi meeskonnas võistelnud Gert Krestinovil praegu järgmiseks hooajaks lepingut laual pole. 19-aastane eestlane ei välista uuel aastal siirdumist suure lombi taha.



Krestinovi sõnul praegu midagi konkreetset õhus pole, kuid mingid variandid siiski paistavad. Põhiküsimus seisnevat selles, kas ta jätkab järgmisel aastal Euroopas või hoopis Ameerika Ühendriikides.



«Valik sõltub sellest, kust paremad tingimused saab. Ise tahaksin rohkem Euroopas sõita, kuna see on kodule lähemal, kuid USAs saaks hakkama väiksema eelarvega» selgitas Krestinov. «Euroopas on näiteks puhtalt hooajal kaasalöömise eest vaja tiimidel maksta 10 000 eurot, mis on 155 000 krooni. Ameerikas osavõtutasu aga ei ole ja lisaks võib seal teenida auhinnaraha.»



Neljandal detsembril võtab Krestinov ette reisi USAsse Californiasse, kus tutvub treeninglaagris kohalike oludega. Igal juhul teevad Krestinov ja tema mänedžer Mart Lajal kõik selleks, et 1. jaanuariks asjad uue hooaja suhtes selgineksid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles